Tag Archives: 上海夜生活KIH

June 17, 2021

The Terraces House / Accent Design Group

first_imgArchDaily Architects: Accent Design Group Area Area of this architecture project CopyAbout this officeAccent Design GroupOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBrihLebanonPublished on August 18, 2017Cite: “The Terraces House / Accent Design Group” 18 Aug 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogWoodTechnowoodPergola SystemsWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCommunications2NIntercom – 2N® IP BaseSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE Pyramid/HippedConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMWood Boards / HPL PanelsBruagWall Cladding – MDF Perforated PanelsStonesMikado QuartzQuartz Slab – ClassiqueFloorsFranken-SchotterFlooring Panels – Dietfurt LimestoneWindowspanoramah!®ah! CornerFittingsSaliceStorage Accessories – Excessories, Pull- outArmchairs / Couches / Futons / PoufsEmuSeating System – TamiMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?越过梯田,逐级而上,到达极简之家 The Terraces House / Accent Design Group是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Lebanon “COPY” The Terraces House / Accent Design GroupSave this projectSaveThe Terraces House / Accent Design Group Projects Photographs:  Jad Ghorayeb Manufacturers Brands with products used in this architecture project Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/877668/the-terraces-house-accent-design-group Clipboard Year: center_img Area:  1350 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Jad Ghorayeb+ 22 Share 2017 The Terraces House / Accent Design Group Houses Manufacturers: Parex-GroupProject Consultant:Elie G. HaddadProject Team:Aline Fadous, Jad Fenergi, Luana Mahfouz, Nada Noueihed, Petia RatzovInterior Design:ADG InteriorsMep Consultant:Wissam Tawil & AssociatesStructural Consultant:Joseph DiabClient:Bou EzzedineArchitect In Charge:Elie AbsCity:BrihCountry:LebanonMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Jad GhorayebRecommended ProductsWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Sliding Door – Rabel 62 Slim Super ThermalDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaText description provided by the architects. The design for a single-family villa in the Chouf mountains in Lebanon, took its inspiration from the landscape and the territory. The villa is located in the small village of Brih, which witnessed destruction and desolation during the Lebanese war. Save this picture!Mass PlanThe concept evolved as a composition in two volumes, separate yet connected through the main entrance/lobby: on the frontal side, the public functions, and in the back the family areas contained in a two-storey structure. The resulting U-shape configuration encloses an outdoor space with a pool, almost like a private piazza, open to the landscape. Save this picture!© Jad GhorayebThe approach to the villa is through a meandering road at the bottom of the hill, passing though the terraced olive groves, which follow the natural topography. The building accentuates this horizontal composition, as a terminal point, combining natural stone with a contrasting white stucco in its finishing. Save this picture!© Jad GhorayebSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Jad GhorayebThe villa embeds itself discretely within the site through this sensitive arrangement of elements, deriving its minimalistic aesthetic from the typology of traditional forms, rendered in modern forms. It reinterprets the traditional typology by opening up to the landscape, while recreating a sequence of passages and patios reminiscent of traditional architecture. The house avoids contemporary fascination with ‘glamorous’ forms, or the reactionary imposition of ‘monumental’ mansions, focusing instead on the integration in the landscape, the context, and its history. Save this picture!© Jad GhorayebProject gallerySee allShow lessMetal Rainbow-Zhongshu Bookstore in Suzhou / Wutopia LabSelected ProjectsClub Med Shanghai Office / 100architectsSelected Projects Share “COPY” CopyHouses•Brih, Lebanon ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/877668/the-terraces-house-accent-design-group Clipboardlast_img read more

Written by : , No Comments on The Terraces House / Accent Design Group,Category: yqkidmie- Read More