Tag Archives: 上海夜生活MOZ

June 17, 2021

Residence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob Ronday

first_img “COPY” Year:  Architects: Bob Ronday, Maxim Winkelaar Area Area of this architecture project The Netherlands Projects ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/418045/residence-bemmel-maxim-winkelaar-bob-ronday Clipboard Area:  335 m² Area:  335 m² Year Completion year of this architecture project CopyHouses•Bemmel, The Netherlands Save this picture!© Chiel de Nooyer+ 14 Share Houses “COPY” CopyAbout this officeMaxim WinkelaarOfficeFollowBob RondayOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBemmelHousesThe NetherlandsPublished on August 24, 2013Cite: “Residence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob Ronday” 24 Aug 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Abstract EarthPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsPanels / Prefabricated AssembliesKingspan Insulated PanelsInsulated Wall Panels – Designwall R-seriesWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMBricksNelissenSpecial Bricks – Slips and HalvesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEASideboardsUSMLow Shelving – HallerTable LampsLeds-C4Lighting – ElampMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Residence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob Ronday Residence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob RondaySave this projectSaveResidence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob Ronday ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/418045/residence-bemmel-maxim-winkelaar-bob-ronday Clipboard 2011 Photographs Year:  2011 photographs:  Chiel de NooyerPhotographs:  Chiel de NooyerContractor:Frank Janssen BouwKitchen And Wellness:Hans Buis KeukensEngineer:JVZ ConstructiesSite Area:1200 sqmCity:BemmelCountry:The NetherlandsMore SpecsLess Specs The wish of this client was a white contemporary minimalistic residence in combination with an office space. Architects Maxim Winkelaar and Bob Ronday made a design that exactly suits the wishes of the client. Save this picture!© Chiel de NooyerRecommended ProductsWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40WindowsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Unit-Glaze SystemWindowsLibartVertical Retracting Doors & WindowsWindowsSky-FrameRetractable Insect Screen – Sky-Frame Fly The house consists of two floors. The ground floor consists of two rectangular volumes, the smaller rectangular volume is rotated 90 degrees. Glazed window frames are the connection between the two rectangular volumes which is the entrance of the residence and contains an atrium to the upper floor. The large rectangular volume is designed as a loft principle. It is a large open space of 120 m2 which contains the kitchen with bar, dining area, living room and cinema room. In the smaller rectangular volume is the master bedroom with en-suite wellness bathroom (sauna, steam, jacuzzi etc.) and large walk in closet. In the same volume is also the garage with utility room. Both volumes are close to the large porch at the rear of the building which is the hart of the house. The porch with a width of 10 meters strengthened the inside-out relationship. Save this picture!© Chiel de Nooyer On the first floor is an office with roof terrace. Also on this floor are two guest bedrooms and bathroom. The office can easily transform into a living room. This allows that the entire top floor can be an independent apartment as well in the future. Save this picture!© Chiel de Nooyer Sustainable aspects The plan and functions of the residence is organised to make the maximum use of passive solar energy. The outside walls and roof are thickened in order to get more thermal mass. The property has got a heat pump in combination with a heat recovery system. On the flat roof are solar panels. Next to the house is a natural swimming pond with natural wetland so that the water quality remains optimal without applications of electricity and toxins.Save this picture!Floor PlansProject gallerySee allShow lessBass Ensemble / Hyla ArchitectsSelected ProjectsDas Aigner / Kleboth Lindinger DollnigSelected Projects Sharelast_img read more

Written by : , No Comments on Residence Bemmel / Maxim Winkelaar + Bob Ronday,Category: xawdppui- Read More