Tag Archives: 上海夜生活PWT

June 17, 2021

House VG Renovation / ES-arch

first_img House VG Renovation / ES-arch Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2017 Italy ArchDaily Projects “COPY” “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/894336/house-vg-renovation-es-arch Clipboard CopyHouses, Refurbishment•Madesimo, Italy House VG Renovation / ES-archSave this projectSaveHouse VG Renovation / ES-arch Houses Save this picture!Courtesy of ES-arch+ 32Curated by María Francisca González Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/894336/house-vg-renovation-es-arch Clipboard Area:  243 m² Year Completion year of this architecture project Manufacturers: Flaminia, Mapei, Dolcini Società Cooperativa, EDILFIST, Flavio Colli Fabbro, Penta MobiliSave this picture!Courtesy of ES-archRecommended ProductsDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Sliding Door – Rabel 62 Slim Super ThermalDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumFiber Cements / CementsULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Leioa School RestorationDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceText description provided by the architects. It is a project on a rural building of the ‘20s-‘30s flanked by a building dating back to the ’70s, not at all consistent with the context.Save this picture!Courtesy of ES-archThe existing volumes have a facade facing south while the rest of the building borders with other properties and is therefore completely closed.Save this picture!ConceptThe theme of the contiguity of the volumes, also traceable in spontaneous rural architecture, becomes key in the design process.Save this picture!Courtesy of ES-archThis proximity means that the perception of buildings is absolutely different depending on the point of view. Very close volumes seem to merge into a single entity.The main intent is to build the project by adding as little as possible.Save this picture!Courtesy of ES-archThe project takes note of the definition of the two volumes; on the one hand, the tall building with the two-pitched roof, on the other, the low building with the roof terrace.The project builds a linear parapet that closes the rectangular geometry of the facade.Save this picture!Courtesy of ES-archClose to the opening where the access stairs to the first floor are inserted, we worked with the desire to make clear the slight separation between the two volumes.The retreat of the parapet for the width of the staircase and the partial wood cladding become functional to the perception of the measured detachment.Save this picture!Courtesy of ES-archA new wooden box protrudes to a small extent on the second floor, clearly defining the composition of the façade.Save this picture!Courtesy of ES-archThe main theme of the project is to transform elements that are considered disturbing in quality elements, returned to the community with new values ​​and meanings.The project is superimposed on the existing building, operating a limited set of modifications, in such a way as to return a new, unitary and balanced image.Save this picture!Courtesy of ES-archA forgotten building is regenerated through architecture; the landscape is transformed through the acquisition of a measured intervention, charged with new meanings.Project gallerySee allShow lessAqwa Corporate / Foster + PartnersSelected ProjectsA’ Design Award Announces 2018 WinnersArchitecture News Share Architects: ES-arch Area Area of this architecture project Year:  CopyAbout this officeES-archOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentMadesimoItalyPublished on May 18, 2018Cite: “House VG Renovation / ES-arch” 18 May 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorWindowsAir-LuxSliding Window – CorneringWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsSinksBradley Corporation USASinks – Frequency® FL-SeriesMetal PanelsTrimoInternal Walls – Trimoterm, Qbiss OneGlassSolarluxWintergarden – SDL Akzent plusSystems / Prefabricated PanelsInvestwoodCement Bonded Particle Board – VirocPaintKEIMMineral Paint in Hunters Point LibraryCabinetsburgbadMid-Height Cabinet – EssentoSignage / Display SystemsGlasbau HahnMuseum Display CasesMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?VG 住宅翻新,如何将新建筑融入旧背景中 / ES-arch是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Written by : , No Comments on House VG Renovation / ES-arch,Category: xfohgnyf- Read More

The Bolgoda House / Lalin Design

first_img Area:  12500 m² Year Completion year of this architecture project Design Team:Asha Liyanage, Hashini Ranaweera, Tharangika RanathungarachchiQuantity Surveying:Shalika Abeyratne, Naveen PrashasthiConstruction:Penthouse Private LimitedAluminium Work:B A AluminiumAluminium & Glass Work:D K Engineering CompanyPool Tiling & Lighting:Foster & Reed Private LimitedStructural Engineer:Nuwan BandaranayakeCountry:Sri LankaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Tristan Laurens BernardRecommended ProductsRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks ArchitectPlasticsKalwall®Kalwall in Psychotherapy and Counseling CenterWoodLunawoodThermowood FacadesWindowsSky-FrameRetractable Insect Screen – Sky-Frame FlyText description provided by the architects. The Bolgoda house was built on an elevated, fan shaped land facing the lake. There was a pre-existing old house on the elevated land, and the project scope was to retain this house as the back end, and construct a new house that straddled the edge of the cliff taking-in the breathtaking panoramic views around.Save this picture!© Tristan Laurens BernardSave this picture!Plan – Ground floorMost walls and columns are constructed using board formed concrete, where the grain of the wood is retained in the cast concrete. Matte black aluminum full-height glass doors open up creating vast open spaces that take in the views and also let in the tropical greenery. The design consists of a lot of linear lines, from the ½ inch board formwork, to textured cut tiles, ½ inch timber baton on the ceilings, and steel vertical lines. Furniture and décor were custom designed by Lalin and made especially for the Bolgoda House.Save this picture!© Tristan Laurens BernardThis includes the ‘Estate Chair’ made with stainless steel wire frame body and a leather upholstered seat, the credenzas, made with coconut wood in an opposing chevron pattern. Décor elements like stainless steel abstract cubes, venetian glass orbs, chrome lights were used to accentuate the raw stylized feel. Most doors are clad in oxidized copper squares which were cut from discarded copper sheets, and oxidized in-house. Large circular drum window seats made from steel with glass doors are features in the central pond and in the designers studio.Save this picture!© Tristan Laurens BernardThe circular pattern continues with circular skylights that bring in light to the living spaces and rooms. The main deck features a circular sunken seat built from fiberglass and suspended off the edge of the deck, giving it’s occupants a feeling of floating above the pool and lawn below. The Designer’s studio is a tapering cube that sits cantilevered 20 feet off the rooftop over the central pond. The yellow spiral staircase acts as an ascending library on it’s reverse side. There is a central courtyard pond that has a large green wall and waterfall. The bedroom has it’s own secluded view of the lake, and is fronted by an infinity lap pool, hot tub and private deck. The master bathroom has the lake view in front and a private garden on it’s side. To achieve the desired finishes, a construction manual was created on how to achieve the board formed concrete finish.Save this picture!© Tristan Laurens BernardThis technique is not one that is often practiced in Sri Lanka, and therefore required a few test runs and do-overs. All of the wall finishes were custom created like textured tiles that were cut into strips to form thin vertical tiles. The master bathroom features hexagonal and strip Carrara marble tiles. While the desired shaped tiles were not available in the country, these shapes were cut with high pressure water jets from large Carrara marble tiles.Save this picture!Elevation – FrontSave this picture!© Tristan Laurens BernardThe entrance of the house and garage are clad in gates made of thin matte black steel bars with the top covered in green foliage. The small entrance hides the fact that the property is over an acre in extent and situated on a hill The house has its own rooftop herb and vegetable garden, employs solar panels to offset it electricity use, and has rain water harvesting tanks. that flows down to the lawn and lake. The lower level has a larger pool, and a boat house guest room over the lake.Save this picture!© Tristan Laurens BernardProject gallerySee allShow lessUnique Mount EMEI Theater / WG Studio + BIAD-BOA StudioSelected ProjectsDorfler House / Vitor Vilhena ArquitecturaSelected Projects Share Sri Lanka “COPY” “COPY” The Bolgoda House / Lalin DesignSave this projectSaveThe Bolgoda House / Lalin Design Photographs:  Tristan Laurens Bernard Manufacturers Brands with products used in this architecture project Lalin Michael Jinasena ArchDaily CopyHouses, House Interiors•Sri Lanka CopyAbout this officeLalin DesignOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsOn FacebookSri LankaPublished on December 25, 2020Cite: “The Bolgoda House / Lalin Design” 24 Dec 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Manufacturers: Abans Electrical, Alumex Aluminium Doors & Windows, Athuraliya Sarath Jayantha, Ceyacon, Italco, L&S Engineering, Monara Creations, Smeg, Sperrys Commercial Equipment, The Colombo Picture Palace, Zanussi Year:  2018 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953927/the-bolgoda-house-lalin-design Clipboard Houses Save this picture!© Tristan Laurens Bernard+ 29Curated by Hana Abdel Share Photographs The Bolgoda House / Lalin Design Projects Architects: Lalin Design Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953927/the-bolgoda-house-lalin-design Clipboard Lead Architect: last_img read more

Written by : , No Comments on The Bolgoda House / Lalin Design,Category: xawdppui- Read More